Stall Tre Systrar

Utöver vår verksamhet Kühner Dressage AB driver vi Stall Tre Systrar ihop med vår syster Andrea.

Gården är uppdelad i två stall, ett för våra stallgäster med åtta boxar och ett med nio boxar för våra egna. På gården har vi ett litet ridhus 20 x 40 m. Det finns även en tillhörande paddock med långbana  20 x 60 m.

I stallet finns det foderkammare, sadelkammare med tvättmaskin, uppvärmt kök med golvvärme och toalett. Som inackoderad ingår manege, paddock, grushagar vintertid och gräshagar sommartid, morgonfodring och utsläpp. Inackoderade delar på helger och lunchfodring samt insläpp och kväll vardagar. Det finns möjlighet att köpa sig fri från alla åtaganden och även  helservice finns att tillgå. Det finns även ridning- och passningshjälp att köpa av oss via Kühner Dressage AB. Hästarna har tillgång till grus och/eller gräshage året runt. På sommaren finns även sommarbete att tillgå med 10 minuters gångavstånd. Vi tar in både hösilage och hö till stallet så man väljer själv vad hästen ska äta.

I dagsläget är stallet fullt men är man intresserad av stallplats kan du anmäla dig till vår intresselista via mejl till: sofia@kuhnerdressage.se . Vi är väldigt måna om att alla ska vara nöjda i stallet och försöker alltid tillgodose allas behov.

thumbnail_156537